Fornax Flower
A Fornax Flower - bevirágozza otthonodat. Ez az egyedi tervezésű és gyártású, textil bevonatú fa lámpabúra különleges, fából készült lámpa, ami egy kis virágot idéz a plafonon.
Magas minőségű olasz textillel kasírozott, kézzel készített, prémium olasz kerámia függesztékkel, szövet kábellel szerelt lámpatest.
A lámpatest kör alakú, a belsejében vékony, kör alakú fa lamellák találhatók, amelyek gondos elhelyezésüknek köszönhetően a plafonon kirajzolódó mintákkal tovább díszítik a megvilágított helyiséget.
A Fornax Flower lámpa igazán különleges kiegészítője lehet a nappalinak, a hálószobának vagy étkezőnek. Kellemes, otthonos hangulatot teremt, és egy kis különlegességet visz a helyiségbe.
A lámpatest elnevezése a Fornax csillagképről származik, amely egy virágot formázó csillagkép. A lámpatest lamellái gondos tervezés eredményei. A lamellák elhelyezése és mérete úgy lett kialakítva, hogy a plafonon kirajzolódó minták minél szebbek és érdekesebbek legyenek.
Ha egy különleges, stílusos és környezetbarát lámpát keres, akkor a Fornax Flower lámpatest kiváló választás lehet.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
29 850 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről