Klasszikus lámpák

Egy klasszikus lámpa olyan, mintha ismernénk. Mintha már láttunk volna ilyet. Biztosak vagyunk abban, hogy valahol már láttunk ilyet. Talán egy régi szalonban? Vagy egy modern loft lakásban? Egy klasszikus attól klasszikus, hogy mindenhol helye van. És úgy van ott, mintha oda tervezték volna.
Az Andromeda a csillagos ég legnagyobb spirál-galaxisa. Ez a csodálatos csillagkép inspirálta az Andromeda lámpatestét. Egyedi tervek alapján, fából készült nagyobb méretű lámpatest. Lamellái finoman szűrik a fényt, így kellemes, otthonos hangulatot teremtenek.
Az Andromeda lámpa igazi kiegészítője lehet nappalink, hálószobánk vagy étkezőnk berendezésének. Az egyes lemezek elhelyezkedésének és formájának köszönhetően, a világítás nem bántja a szemet, mégis elegendő fényt biztosít.
A lamellák gondos elhelyezésének köszönhetően a plafonon kirajzolódó minták különlegessé teszik a megvilágított helyiséget. Ez az egyedi design lámpa, méltó dísze lesz otthonunknak, de ajándékként is tökéletes választás lehet.
Lámpáink elkészítése során gondosan ügyelünk a környezetre, csak válogatott alapanyagokkal dolgozunk, a legjobb minőségű fából készítjük el mindegyik termékünket. Lámpáinkkal a természet közelségét szeretnénk elvinni az otthonokba. Számunkra a fa nem csak egy alapanyag, hanem filozófia és igyekszünk átadni hitvallásunk a lámpáinkon keresztül.
A folyamat első lépésétől kezdve, az utolsó lépésig valamennyi lámpánk szigorú minőségellenőrzésen esik át, mielőtt végső rendeltetési helyére kerülne. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Andromeda
Andromeda
Andromeda
Andromeda
22 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
A Columba lámpa körte alakú formájával talán a legkülönlegesebb kialakítású az összes lámpa közül. Nappali vagy étkező? Mintha oda teremtették volna.
Illeszkedik anyagában és formájában is a bútorokhoz és a többi lakberendezési tárgyhoz. Úgy őrzi meg egyediségét, hogy közben nem mindennapivá teszi a helyiséget. A funkciójának tökéletesen megfelelve, fénnyel borítja be a szobát és a plafonon megjelenő árnyék már csak ráadás.
A lamellák elhelyezkedése és formája gondosan kialakított, hogy a fény ne zavarja a szemet, ugyanakkor elegendő és kényelmes megvilágítást nyújtson. Ez a különleges design lámpa méltán lehet a saját otthonunk dísze, de tökéletes választás ajándékként is.
A gyártási folyamat során, ami végig Magyarországon történik, kiemelten figyelünk a minőségre. Csak olyan lámpát adunk el, amit mi is örömmel fogadnánk.
Ez a mennyezeti lámpa tökéletes választás, mert szép, a funkcióját maximálisan ellátja, és a gyártása során odafigyelünk a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra is. Így a lámpa tulajdonosa is része lehet annak a gondolkodásmódnak, ami bennünket vezérel. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Columba
Columba
Columba
Columba
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Egyedi elképzelések alapján formáltuk meg ezt a pazar kialakítású, nagy méretű lámpatestet. Az Orion lámpa egyedülálló kiegészítője lehet otthonának, feldobja a nappalink, hálószobánk vagy étkezőnk atmoszféráját. A fénye nem csupán megnyugtató, de otthonos hangulatot varázsol a térben.
Az Orion csillagkép a legismertebbek egyike. Ez a csillagkép inspirálta ezt az űrhajót formázó, egyedi designnal készült, fa lámpatestet. Különleges formájával méltó dísze lehet minden helyiségnek, és a különlegesen elrendezett lemezek, valamint azok formája garantálja, hogy a lámpa által kibocsátott fény kellemes, miközben nem vakítja el a szemet.
A lamellák precíz elhelyezésének köszönhetően a plafonon létrejövő minták tovább díszítik a megvilágított helyiséget, egyedivé téve azt.
A fa számunkra nem csak egy anyag, hanem egy gondolkodásmód megtestesítője is. A gyártás lépései során a minőségellenőrzés fontos szerepet kap, hogy minden lámpa tökéletes állapotban kerülhessen az otthonokba.
Ajándékba vagy saját részre is tökéletes választás, hiszen egyediségét megőrizve simul bele a lakás berendezési tárgyai közé. Gondosan válogatott természetes anyagból készül, hogy hosszú időn át a lakás dísze legyen. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Orion
Orion
Orion
Orion
24 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Egyedi kivitelezésű lámpatest, mely kisebb méretű, és magas minőségű fából készült. A Vela lámpa klasszikus kialakítású kiegészítőként emelheti ki a nappalink, hálószobánk vagy étkezőnk fontosságát. Ragyogó fénnyel teremt kellemes és meghitt atmoszférát.
A lámpa kiváló látványt nyújt az elrendezett lemezek és formák révén, ahol a világítás kellemesen hat, de nem vakítja el a szemet. Az apró lamellák precízen vannak elhelyezve, ezáltal a mennyezeten megjelenő minták tovább fokozzák a megvilágított tér otthonosságát.
Ez a páratlan tervezésű lámpa méltó dísze saját otthonunknak, emellett tökéletes választás lehet ajándéknak is.
A lámpák készítésekor kiemelten figyelünk környezetünkre, kizárólag válogatott alapanyagokkal dolgozunk, és minden termékünket legkiválóbb minőségű fából készítjük el.
Számunkra a fa nem csupán egy alapanyag, hanem egy egész filozófia. Az elkötelezettségünket a lámpáinkon keresztül is kifejezzük, az elkészítés folyamatának minden szakaszában.
Minden lámpa alapos minőségellenőrzésen esik át, mielőtt végleges helyére kerülne.
A Vela az igazi klasszikusokat idézi. Aki ránéz, úgy érzi, látott már ilyet. És mindez egy magyar cégtől. Egy 100 százalékban magyar cégtől. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Vela
Vela
Vela
Vela
9 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Egyedi kivitelezésű, kisebb lámpatest, melyet prémium faanyag felhasználásával alkottunk meg. A Fornax lámpa egy igazi klasszikus.
Kisebb mérete miatt két vagy több Fornax lámpa is felszerelhető egyszerre, eltérő magasságban. Nagyobb terekbe ajánljuk ezt a megoldást, mert a dinamikus hatás ilyenkor érvényesül igazán.
A Fornax lámpa anyagának és formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden lakás berendezéséhez, olyan módon, hogy mellette megőrzi egyediségét is. Egy természetes anyagból készült kiegészítő mindig jó választás.
És amit nagyon fontosnak tartunk: a lámpák elkészítése során környezettudatosan válogatott alapanyagokkal dolgozunk, mindegyiket a legjobb minőségű fából készítjük el. A fa számunkra nem csupán anyag, hanem egy gondolkodásmód része, amit minden egyes lámpánkon keresztül próbálunk átadni a lelendő tulajdonosának.
Minőségi anyagfelhasználás, 100 százalék hazai gyártás, egyedi forma, környezetbarát gyártástechnológia. Ez a lámpa több. Ez a lámpa egy életérzés. A miénk és a vásárlóé is. Valami olyat akartunk, ami fenntartható, mégis egyedi. Ami illeszkedik, mégis különleges marad. Ami fényt ad, de az árnyékok játékával nem mindennapivá tesz bármilyen teret. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Fornax
Fornax
Fornax
Fornax
9 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Egyedileg tervezett, kisebb lámpatest, melyet kiváló minőségű fa felhasználásával hoztunk létre. Az Scutum lámpa egy kifinomult kiegészítő, mely ideális választás lehet bármely modern nappali, hálószoba vagy étkező díszítéséhez. Világítása kellemes és meghitt atmoszférát teremt.
A különleges elrendezés és a formatervezés révén az izzó fénye nem zavarja a szemet, ugyanakkor elegendő megvilágítást biztosít. A lamellák precíz elhelyezése révén a mennyezeten kialakuló mintázatok tovább fokozzák a megvilágított tér dekoratív hatását.
Ez az exkluzív dizájnlámpa nemcsak otthonunk méltó ékessége, hanem tökéletes választás ajándékként is.
Lámpáink gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk védelmére, csakis gondosan kiválasztott alapanyagokat használunk, és minden termékünket kiváló minőségű fából készítjük.
A fa számunkra nem pusztán alapanyag. Lámpáinkon keresztül igyekszünk átadni ezt a hitvallást, a tervezés első lépésétől az utolsóig. 100 százalék magyar gyártás, 100 százalék magyar cég, 100 százalék tökéletes alapanyag használat, 100 százalék magyar tervezés. Ez az egyedi, fából készült Scutum lámpa.
Minden lámpa alapos minőségellenőrzésen megy keresztül, mielőtt eljutna végleges helyére. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Scutum
Scutum
Scutum
Scutum
9 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez