Pollux Frida
A Pollux Frida egy fából készült lámpatest, amely egyedi, modern designjával hívja fel magára a figyelmet.
Magas minőségű olasz textillel kasírozott, kézzel készített, prémium olasz kerámia függesztékkel, szövet kábellel szerelt lámpatest.
Az egyedi tervezésű és gyártású fa lámpatest két, egymást keresztező, kör alakú falemezből áll, amelyeken több vékony, kör alakú fa lamella található.
A lamellák gondos elhelyezésének köszönhetően a plafonon kirajzolódó minták tovább díszítik a megvilágított helyiséget. Ez az elrendezés rendkívül modern, és egyedi megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek.
Lámpáink elkészítése során kizárólag kiváló minőségű faanyagot használunk, és a gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre.
A Pollux Frida a legkülönlegesebb lámpatest a kínálatunkban. Azoknak ajánljuk, akik felvállalják az egyediséget, és azt az otthonukban is meg akarják jeleníteni.
A Pollux Frida megfelelően elhelyezve olyan mennyezeti lámpa lesz, ami önmagában is értéket képvisel, de harmonikusan belesimulva a környezetébe annak a fényét is tovább emeli.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
59 000 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről