Skandináv stílusú lámpák

A skandináv stílusú lámpák egy különleges kategória a lámpák között. Ezek a skandináv stílusú bútorokkal tökéletes egységet alkotó lámpatestek színükben, anyagukban és formájukban is pont oda valók, ahova elhelyezik őket.
A Pollux lámpa kibocsátott fénye kifinomult és otthonos atmoszférát varázsol.
A lámpa különlegessége az egyes lemezek elrendezésében és formájában rejlik, így a fényforrás nem csak kellemes, de szemkímélő is, miközben elegendő fényt biztosít.
Az ügyesen elhelyezett lamellák a mennyezetre mintákat varázsolnak, tovább fokozva a megvilágított terület különlegességét.
Ez az ernyőt imitáló dizájnú lámpa ékessége lehet saját otthonunknak, emellett igazán jó választás lehet ajándékként is.
A lámpáink gyártása során kiemelkedő figyelmet fordítunk környezetünkre, kizárólag válogatott alapanyagokat használunk, és minden termékünket a legmagasabb minőségű fából készítjük.
A fa számunkra nem pusztán anyag, hanem az életünk fontos része is. Ez a meggyőződésünk hozzájárul lámpáink különlegességéhez.
A gyártási folyamat során szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül minden lámpa, hogy biztosak lehessünk a végső termék kifogástalan minőségében, mielőtt az végleges helyére kerülne.
100% magyar gyártás, 100% magyar cég, 100% százalék tökéletes alapanyag használat. 100% magyar tervezés. Ez az egyedi, fából készült Pollux lámpa. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Pollux
Pollux
Pollux
Pollux
17 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
A Castor lámpatest a térben szétterülve uralja a környezetét.
Ez az egyedi tervezésű, nagyobb, fából készült lámpatest, a Castor nevet viseli. Modern és stílusos kiegészítő, mely tökéletes választás lehet otthonunk nappalijába, hálószobájába vagy étkezőjébe. Az általa kibocsátott fény pedig a melegség és otthonosság érzetét kelti.
Az elrendezés és a lamellák formája miatt a lámpa által kibocsátott fény szemkímélő, ugyanakkor elegendő világosságot biztosít. A lamellák gondos megtervezése tovább díszíti a megvilágított teret, létrehozva egyedi mintákat a plafonon.
Különleges dizájnnal rendelkező lámpa, amely nemcsak otthonunk dísze lehet, hanem kiváló választás lehet ajándéknak is.
És amit nagyon fontosnak tartunk: a lámpák elkészítése során környezettudatosan válogatott alapanyagokkal dolgozunk, mindegyiket a legjobb minőségű fából készítjük el. A fa számunkra nem csupán anyag, hanem egy gondolkodásmód része, amit minden egyes lámpánkon keresztül próbálunk átadni a lelendő tulajdonosának.
A folyamat minden szakaszában ügyelünk a minőségre, és minden lámpa minőségellenőrzésen esik át, mielőtt végül az otthonában megtalálná a helyét. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Castor
Castor
Castor
Castor
17 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Az ókorban a görögök és a rómaiak egyaránt egy farkast láttak a Lupus csillagképben. Ez a csillagkép inspirálta a Lupus lámpatestét.
Ez a körhintát idéző, dinamikus, robusztus, nagy testű lámpa az egyik kedvence vásárlóinknak. Lamellái körülölelik az izzót, nem akadályozva a fény szabad terjedését, így a Lupus a tér minden szegletét képes megvilágosítani.
Különleges és szabályos árnyékot vet nem csak a plafonra, érdekessé téve a mindennapokat is.
Ez a fából készült, egyedi tervezésű design lámpa a funkciót képes ötvözni az egyedi megjelenéssel, és képes hatást gyakorolni a környezetésre, különleges atmoszférát teremtve a helyiségben.
Jó választás lehet ajándéknak, és az otthonunk bármelyik helyiségében elhelyezhető mennyezeti lámpa. Nagyobb alapterületű helyiségekbe javasoljuk a szélessége miatt. Jól betölti a teret, így a nappaliban vagy az étkezőben is kiváló kiegészítője lehet a bútorzatnak.
Az általunk használt anyagok gondos kiválasztásával, és a környezetvédelem iránti elkötelezettségünkkel is biztosítjuk, hogy minden termékünk magas minőségű és környezetbarát legyen.
A fa számunkra nem csak egy anyag, hanem egy gondolkodásmód megtestesítője is.
A gyártás minden lépése során a minőségellenőrzés szerepet kap, hogy minden lámpa tökéletes állapotban kerülhessen az otthonokba. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Lupus
Lupus
Lupus
Lupus
24 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez