Cygnus
Az új Cygnus lámpánk a világegyetem csodálatos titkaiból merít ihletet. Egyedi tervezéssel és gondosan válogatott fából készült, ez a lámpa valódi műalkotás, mely otthonában új dimenziókat nyit meg. A Cygnus, a Hattyú csillagképének megidézője, ötvözi az űr misztikumát a természet nyugalmával.
Az újonnan megalkotott Cygnus lámpatest nem csupán fényforrás, hanem egy teljes hangulatvilágítási élmény. A lágyan szűrt fény kifinomultan játszik a lamellák között, kellemes, otthonos légkört teremtve. A precízen elhelyezett lamellák által a plafonon kirajzolódó minták még inkább fokozzák a tér egyediségét és eleganciáját.
A Cygnus lámpa tökéletes kiegészítője lehet nappalinknak, hálószobának vagy étkezőnek, stílusosan feldobja és emeli azok atmoszféráját. Egyedi designja és gondosan megmunkált részei méltó díszei lesznek otthonának, miközben a természet közelségét varázsolják a mindennapokba.
Minden egyes Cygnus lámpa gondos minőségellenőrzésen esik át, hogy biztosítsuk a tökéletes állapotot és tartósságot. Környezetbarát alapanyagok felhasználásával és precíz kivitelezéssel készül, hogy hosszú éveken át örömöt szerezzen és megőrizze egyediségét az Ön otthonában. A Cygnus lámpához hasznát izzó erősségétől függően, az Ön preferenciáinak megfelőlen lehetővé teszi a helyiség megvílágítását a hangulatos világítástól egészen a tér teljes megvilágításáig.
100 százalék magyar gyártás, 100 százalék magyar cég, 100 százalék tökéletes alapanyag használat, 100 százalék magyar tervezés. Ez az egyedi, fából készült Cygnus lámpa. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
34 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről