Andromeda
Az Andromeda a csillagos ég legnagyobb spirál-galaxisa. Ez a csodálatos csillagkép inspirálta az Andromeda lámpatestét. Egyedi tervek alapján, fából készült nagyobb méretű lámpatest. Lamellái finoman szűrik a fényt, így kellemes, otthonos hangulatot teremtenek.
Az Andromeda lámpa igazi kiegészítője lehet nappalink, hálószobánk vagy étkezőnk berendezésének. Az egyes lemezek elhelyezkedésének és formájának köszönhetően, a világítás nem bántja a szemet, mégis elegendő fényt biztosít.
A lamellák gondos elhelyezésének köszönhetően a plafonon kirajzolódó minták különlegessé teszik a megvilágított helyiséget. Ez az egyedi design lámpa, méltó dísze lesz otthonunknak, de ajándékként is tökéletes választás lehet.
Lámpáink elkészítése során gondosan ügyelünk a környezetre, csak válogatott alapanyagokkal dolgozunk, a legjobb minőségű fából készítjük el mindegyik termékünket. Lámpáinkkal a természet közelségét szeretnénk elvinni az otthonokba. Számunkra a fa nem csak egy alapanyag, hanem filozófia és igyekszünk átadni hitvallásunk a lámpáinkon keresztül.
A folyamat első lépésétől kezdve, az utolsó lépésig valamennyi lámpánk szigorú minőségellenőrzésen esik át, mielőtt végső rendeltetési helyére kerülne. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
22 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről