Aquila
Az Aquila lámpa szinte tökéletes gömb formájú lámpatest, mely különlegesen világítja meg a helyiséget, legyen az a nappalink, a hálószobánk vagy az étkezőnk.
Anyagának és formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden lakás berendezéséhez, oly módon, hogy mellette megőrzi egyediségét is. Egy természetes anyagból készült kiegészítő mindig jó választás.
A lamellák elhelyezkedése és formája miatt nem zavaró a fénye, és játékos árnyékot vet a plafonra. Ez a nem mindennapi design lámpa méltó dísze saját otthonunknak, emellett kiváló választás lehet ajándéknak is.
A lámpáink elkészítése során kiemelt figyelmet fordítunk környezetünkre, és csak a legjobb minőségű, gondosan kiválasztott fa alapanyagokkal dolgozunk. A természetes anyagok felhasználásával mutatjuk meg azokat az értékeket, amik fontosak számunkra: az elkötelezettséget a szépség, a fenntarthatóság és környezetvédelem iránt.
Ez a kézzel készített, 100 százalék magyar gyártású lámpatest olyan választás mennyezeti lámpaként, ami évekre, évtizedekre meghatározhatja a lakás hangulatát. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
24 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről