Cassiopeia
Egyedileg tervezett, kisebb méretű lámpa, mely fából készült. A Cassiopeia fényforrása lenyűgöző kiegészítővé válhat otthonunk nappalijában, a hálószobánkban vagy az étkezőnkben. Ez a lámpa kellemes és meghitt atmoszférát varázsol a fényével.
Kisebb mérete miatt két vagy három Cassiopeia lámpa is felszerelhető egy helyiségben, eltolt magasságban. Nagyobb térbe ajánljuk ezt a megoldást, mert az így kialakuló dinamikus hatás ott érvényesül igazán.
Az elrendezés és a lamellák formája miatt a fény kellemesen szűrődik át, így nem vakítja el a szemet, ugyanakkor biztosítja a megfelelő megvilágítást. Minden részlet tökéletessége, és a lamellák gondos elhelyezése csak tovább fokozza a mennyezetre rajzolt minták dekoratív hatását.
A lámpa környezethez illeszkedő elkészítése során csak válogatott alapanyagokkal dolgozunk, és minden lámpa a legjobb minőségű fából készül. A fa számunkra nem csupán egy alapanyag.
A hitvallásunkat igyekszünk átadni minden egyes lámpával, kezdve a tervezés első lépésétől egészen az utolsó minőségellenőrzésig, mielőtt a lámpák végleges helyükre kerülnének.
Ez a lámpatest a dekoratív megjelenés mellett a funkcióját is maximálisan képes betölteni. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
9 900 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-
9 900 Ft/db
2+  db
-15%
8 415 Ft/db
3+  db
-20%
7 920 Ft/db
Ajánlom
Kérdés a termékről