Castor
A Castor lámpatest a térben szétterülve uralja a környezetét.
Ez az egyedi tervezésű, nagyobb, fából készült lámpatest, a Castor nevet viseli. Modern és stílusos kiegészítő, mely tökéletes választás lehet otthonunk nappalijába, hálószobájába vagy étkezőjébe. Az általa kibocsátott fény pedig a melegség és otthonosság érzetét kelti.
Az elrendezés és a lamellák formája miatt a lámpa által kibocsátott fény szemkímélő, ugyanakkor elegendő világosságot biztosít. A lamellák gondos megtervezése tovább díszíti a megvilágított teret, létrehozva egyedi mintákat a plafonon.
Különleges dizájnnal rendelkező lámpa, amely nemcsak otthonunk dísze lehet, hanem kiváló választás lehet ajándéknak is.
És amit nagyon fontosnak tartunk: a lámpák elkészítése során környezettudatosan válogatott alapanyagokkal dolgozunk, mindegyiket a legjobb minőségű fából készítjük el. A fa számunkra nem csupán anyag, hanem egy gondolkodásmód része, amit minden egyes lámpánkon keresztül próbálunk átadni a lelendő tulajdonosának.
A folyamat minden szakaszában ügyelünk a minőségre, és minden lámpa minőségellenőrzésen esik át, mielőtt végül az otthonában megtalálná a helyét. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
17 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről