Columba
A Columba lámpa körte alakú formájával talán a legkülönlegesebb kialakítású az összes lámpa közül. Nappali vagy étkező? Mintha oda teremtették volna.
Illeszkedik anyagában és formájában is a bútorokhoz és a többi lakberendezési tárgyhoz. Úgy őrzi meg egyediségét, hogy közben nem mindennapivá teszi a helyiséget. A funkciójának tökéletesen megfelelve, fénnyel borítja be a szobát és a plafonon megjelenő árnyék már csak ráadás.
A lamellák elhelyezkedése és formája gondosan kialakított, hogy a fény ne zavarja a szemet, ugyanakkor elegendő és kényelmes megvilágítást nyújtson. Ez a különleges design lámpa méltán lehet a saját otthonunk dísze, de tökéletes választás ajándékként is.
A gyártási folyamat során, ami végig Magyarországon történik, kiemelten figyelünk a minőségre. Csak olyan lámpát adunk el, amit mi is örömmel fogadnánk.
Ez a mennyezeti lámpa tökéletes választás, mert szép, a funkcióját maximálisan ellátja, és a gyártása során odafigyelünk a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra is. Így a lámpa tulajdonosa is része lehet annak a gondolkodásmódnak, ami bennünket vezérel. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről