Fornax
Egyedi kivitelezésű, kisebb lámpatest, melyet prémium faanyag felhasználásával alkottunk meg. A Fornax lámpa egy igazi klasszikus.
Kisebb mérete miatt két vagy több Fornax lámpa is felszerelhető egyszerre, eltérő magasságban. Nagyobb terekbe ajánljuk ezt a megoldást, mert a dinamikus hatás ilyenkor érvényesül igazán.
A Fornax lámpa anyagának és formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden lakás berendezéséhez, olyan módon, hogy mellette megőrzi egyediségét is. Egy természetes anyagból készült kiegészítő mindig jó választás.
És amit nagyon fontosnak tartunk: a lámpák elkészítése során környezettudatosan válogatott alapanyagokkal dolgozunk, mindegyiket a legjobb minőségű fából készítjük el. A fa számunkra nem csupán anyag, hanem egy gondolkodásmód része, amit minden egyes lámpánkon keresztül próbálunk átadni a lelendő tulajdonosának.
Minőségi anyagfelhasználás, 100 százalék hazai gyártás, egyedi forma, környezetbarát gyártástechnológia. Ez a lámpa több. Ez a lámpa egy életérzés. A miénk és a vásárlóé is. Valami olyat akartunk, ami fenntartható, mégis egyedi. Ami illeszkedik, mégis különleges marad. Ami fényt ad, de az árnyékok játékával nem mindennapivá tesz bármilyen teret. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
9 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-
9 990 Ft/db
2+  db
-15%
8 492 Ft/db
3+  db
-20%
7 992 Ft/db
Ajánlom
Kérdés a termékről