Gemini
A Gemini lámpa hosszúkás kialakítása miatt nagyobb terekbe ajánlott. A lámpatest a formája miatt megnyújtja a teret, és amellett hogy minden szegletét természetesnek ható fénnyel világítja meg, az árnyékok különleges játékával ajándékozza meg az ott élőket.
Ez az akár párban is felszerelhető lámpa úgy teszi nem mindennapivá a helyiséget, hogy közben diszkrét marad, és a lamellák gondos elrendezése díszítő motívumokat teremt a megvilágított helyiség plafonján.
Különleges dizájnú lámpa, mely méltó kiegészítője saját otthonunknak, és tökéletes választás akár ajándékként is. Olyanoknak ajánljuk, akiknek fontos a természet, a minőség, és támogatják a fenntartható gyártást.
Minőségi anyagfelhasználás, 100 százalék hazai gyártás, egyedi forma, környezetbarát gyártástechnológia. Ez a lámpa több. Ez a lámpa egy életérzés. A miénk és a vásárlóé is. Valami olyat akartunk, ami fenntartható, mégis egyedi. Ami illeszkedik, mégis különleges marad. Ami fényt ad, de az árnyékok játékával nem mindennapivá tesz bármilyen teret.
Természetes anyagból készül, kiváló minőségű fa alapanyagok felhasználásával, hogy hosszú időn át egy lakás dísze és ékessége lehessen. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről