Libra
A Libra lámpa az egyik legkülönlegesebb fa lámpatest, nagy méretű, aszimmetrikus kialakításával. Mennyezeti lámpaként a magassága állítható, így pontosan oda kerülhet a térben, ahol a legnagyobb hatást keltheti.
Az elhelyezkedés és forma gondos tervezésének köszönhetően a villanykörte nem vakítja el a szemet, ugyanakkor elegendő és kellemes fényt biztosít. A fa lamellák előre megtervezett elhelyezése további díszítő motívumokat teremt a megvilágított helyiség plafonján.
A Libra észrevétlenül olvad bele a környezetébe oly módon, hogy azt az önmaga különlegességével kiemeli. Láthatóból láthatatlanná válik, egyediséget és megkomponált belső teret létrehozva.
Ez az egyedi design lámpa méltó dísze saját otthonunknak, és tökéletes ajándék is lehet.
A lámpáink környezetbarát elkészítése során kizárólag válogatott alapanyagokkal dolgozunk, és minden termékünket legjobb minőségű fából készítjük. A fa számunkra nem csupán egy anyag, hanem egy filozófia.
A hitvallásunkat igyekszünk átadni minden egyes lámpánkkal, kezdve a tervezés első lépésétől egészen az utolsó minőségellenőrzésig, mielőtt a lámpák végleges helyükre kerülnének. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről