Lupus
Az ókorban a görögök és a rómaiak egyaránt egy farkast láttak a Lupus csillagképben. Ez a csillagkép inspirálta a Lupus lámpatestét.
Ez a körhintát idéző, dinamikus, robusztus, nagy testű lámpa az egyik kedvence vásárlóinknak. Lamellái körülölelik az izzót, nem akadályozva a fény szabad terjedését, így a Lupus a tér minden szegletét képes megvilágosítani.
Különleges és szabályos árnyékot vet nem csak a plafonra, érdekessé téve a mindennapokat is.
Ez a fából készült, egyedi tervezésű design lámpa a funkciót képes ötvözni az egyedi megjelenéssel, és képes hatást gyakorolni a környezetésre, különleges atmoszférát teremtve a helyiségben.
Jó választás lehet ajándéknak, és az otthonunk bármelyik helyiségében elhelyezhető mennyezeti lámpa. Nagyobb alapterületű helyiségekbe javasoljuk a szélessége miatt. Jól betölti a teret, így a nappaliban vagy az étkezőben is kiváló kiegészítője lehet a bútorzatnak.
Az általunk használt anyagok gondos kiválasztásával, és a környezetvédelem iránti elkötelezettségünkkel is biztosítjuk, hogy minden termékünk magas minőségű és környezetbarát legyen.
A fa számunkra nem csak egy anyag, hanem egy gondolkodásmód megtestesítője is.
A gyártás minden lépése során a minőségellenőrzés szerepet kap, hogy minden lámpa tökéletes állapotban kerülhessen az otthonokba. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
24 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről