Lyra
A Lyra egy aszimmetrikus, egyedi kialakítású, kézzel készített, nagyobb méretű lámpatest, mely fából készült. A fénye varázslatos otthonosságot varázsol bármely térbe, legyen az előszoba, közlekedő, hálószoba, étkező vagy nappali. A lamellák megtervezett elhelyezkedése pedig fokozza a megvilágított helyiség szépségét, egyedi mintákat rajzolva a plafonra.
Ez a kreatív design lámpa nemcsak díszítőelem, de tökéletes választás ajándéknak is.
A funkció és az egyedi megjelenés tökéletes kombinációját kapjuk egy Lyra lámpával. Nem kell lemondanunk a fényerőről, mégis hangulatot és szépséget kapunk. Fény és árnyék, egyedi megjelenés. A Lyra egy igazi különlegesség.
A gyártása szigorú minőségellenőrzéssel végződik. Csak tökéletes terméket adunk el, olyat, amit mi is felhasználnánk az otthonunk díszítésére. És a Lyra nem csak dísze lesz a lakásnak. Természetes anyagból, a legtökéletesebb faanyagból készül, így lágy hatást kelt, és azt mutathatja, hogy nem távolodtunk el végzetesen onnan, ahonnan származunk. A természettől.
100 százalék magyar gyártás, 100 százalék magyar cég, 100 százalék tökéletes alapanyag használat, 100 százalék magyar tervezés. Ez az egyedi, fából készült Lyra lámpa. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről