Modern lámpák

Modern lakásba modern lámpa. Egy modern lámpa letisztult vonalvezetésű, és úgy tervezték meg, hogy a modern bútorok között ne csak a helyiséget borítsa be fénnyel, de harmonikusan illeszkedjen a berendezési tárgyakhoz is. Modern a modernhez – az egységes megjelenésért.
A Gemini lámpa hosszúkás kialakítása miatt nagyobb terekbe ajánlott. A lámpatest a formája miatt megnyújtja a teret, és amellett hogy minden szegletét természetesnek ható fénnyel világítja meg, az árnyékok különleges játékával ajándékozza meg az ott élőket.
Ez az akár párban is felszerelhető lámpa úgy teszi nem mindennapivá a helyiséget, hogy közben diszkrét marad, és a lamellák gondos elrendezése díszítő motívumokat teremt a megvilágított helyiség plafonján.
Különleges dizájnú lámpa, mely méltó kiegészítője saját otthonunknak, és tökéletes választás akár ajándékként is. Olyanoknak ajánljuk, akiknek fontos a természet, a minőség, és támogatják a fenntartható gyártást.
Minőségi anyagfelhasználás, 100 százalék hazai gyártás, egyedi forma, környezetbarát gyártástechnológia. Ez a lámpa több. Ez a lámpa egy életérzés. A miénk és a vásárlóé is. Valami olyat akartunk, ami fenntartható, mégis egyedi. Ami illeszkedik, mégis különleges marad. Ami fényt ad, de az árnyékok játékával nem mindennapivá tesz bármilyen teret.
Természetes anyagból készül, kiváló minőségű fa alapanyagok felhasználásával, hogy hosszú időn át egy lakás dísze és ékessége lehessen. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Gemini
Gemini
Gemini
Gemini
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
A Libra lámpa az egyik legkülönlegesebb fa lámpatest, nagy méretű, aszimmetrikus kialakításával. Mennyezeti lámpaként a magassága állítható, így pontosan oda kerülhet a térben, ahol a legnagyobb hatást keltheti.
Az elhelyezkedés és forma gondos tervezésének köszönhetően a villanykörte nem vakítja el a szemet, ugyanakkor elegendő és kellemes fényt biztosít. A fa lamellák előre megtervezett elhelyezése további díszítő motívumokat teremt a megvilágított helyiség plafonján.
A Libra észrevétlenül olvad bele a környezetébe oly módon, hogy azt az önmaga különlegességével kiemeli. Láthatóból láthatatlanná válik, egyediséget és megkomponált belső teret létrehozva.
Ez az egyedi design lámpa méltó dísze saját otthonunknak, és tökéletes ajándék is lehet.
A lámpáink környezetbarát elkészítése során kizárólag válogatott alapanyagokkal dolgozunk, és minden termékünket legjobb minőségű fából készítjük. A fa számunkra nem csupán egy anyag, hanem egy filozófia.
A hitvallásunkat igyekszünk átadni minden egyes lámpánkkal, kezdve a tervezés első lépésétől egészen az utolsó minőségellenőrzésig, mielőtt a lámpák végleges helyükre kerülnének. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Libra
Libra
Libra
Libra
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
A Lyra egy aszimmetrikus, egyedi kialakítású, kézzel készített, nagyobb méretű lámpatest, mely fából készült. A fénye varázslatos otthonosságot varázsol bármely térbe, legyen az előszoba, közlekedő, hálószoba, étkező vagy nappali. A lamellák megtervezett elhelyezkedése pedig fokozza a megvilágított helyiség szépségét, egyedi mintákat rajzolva a plafonra.
Ez a kreatív design lámpa nemcsak díszítőelem, de tökéletes választás ajándéknak is.
A funkció és az egyedi megjelenés tökéletes kombinációját kapjuk egy Lyra lámpával. Nem kell lemondanunk a fényerőről, mégis hangulatot és szépséget kapunk. Fény és árnyék, egyedi megjelenés. A Lyra egy igazi különlegesség.
A gyártása szigorú minőségellenőrzéssel végződik. Csak tökéletes terméket adunk el, olyat, amit mi is felhasználnánk az otthonunk díszítésére. És a Lyra nem csak dísze lesz a lakásnak. Természetes anyagból, a legtökéletesebb faanyagból készül, így lágy hatást kelt, és azt mutathatja, hogy nem távolodtunk el végzetesen onnan, ahonnan származunk. A természettől.
100 százalék magyar gyártás, 100 százalék magyar cég, 100 százalék tökéletes alapanyag használat, 100 százalék magyar tervezés. Ez az egyedi, fából készült Lyra lámpa. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Lyra
Lyra
Lyra
Lyra
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Egyedileg tervezett, kisebb méretű lámpa, mely fából készült. A Cassiopeia fényforrása lenyűgöző kiegészítővé válhat otthonunk nappalijában, a hálószobánkban vagy az étkezőnkben. Ez a lámpa kellemes és meghitt atmoszférát varázsol a fényével.
Kisebb mérete miatt két vagy három Cassiopeia lámpa is felszerelhető egy helyiségben, eltolt magasságban. Nagyobb térbe ajánljuk ezt a megoldást, mert az így kialakuló dinamikus hatás ott érvényesül igazán.
Az elrendezés és a lamellák formája miatt a fény kellemesen szűrődik át, így nem vakítja el a szemet, ugyanakkor biztosítja a megfelelő megvilágítást. Minden részlet tökéletessége, és a lamellák gondos elhelyezése csak tovább fokozza a mennyezetre rajzolt minták dekoratív hatását.
A lámpa környezethez illeszkedő elkészítése során csak válogatott alapanyagokkal dolgozunk, és minden lámpa a legjobb minőségű fából készül. A fa számunkra nem csupán egy alapanyag.
A hitvallásunkat igyekszünk átadni minden egyes lámpával, kezdve a tervezés első lépésétől egészen az utolsó minőségellenőrzésig, mielőtt a lámpák végleges helyükre kerülnének.
Ez a lámpatest a dekoratív megjelenés mellett a funkcióját is maximálisan képes betölteni. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Cassiopeia
Cassiopeia
Cassiopeia
Cassiopeia
9 900 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Az Aquila lámpa szinte tökéletes gömb formájú lámpatest, mely különlegesen világítja meg a helyiséget, legyen az a nappalink, a hálószobánk vagy az étkezőnk.
Anyagának és formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden lakás berendezéséhez, oly módon, hogy mellette megőrzi egyediségét is. Egy természetes anyagból készült kiegészítő mindig jó választás.
A lamellák elhelyezkedése és formája miatt nem zavaró a fénye, és játékos árnyékot vet a plafonra. Ez a nem mindennapi design lámpa méltó dísze saját otthonunknak, emellett kiváló választás lehet ajándéknak is.
A lámpáink elkészítése során kiemelt figyelmet fordítunk környezetünkre, és csak a legjobb minőségű, gondosan kiválasztott fa alapanyagokkal dolgozunk. A természetes anyagok felhasználásával mutatjuk meg azokat az értékeket, amik fontosak számunkra: az elkötelezettséget a szépség, a fenntarthatóság és környezetvédelem iránt.
Ez a kézzel készített, 100 százalék magyar gyártású lámpatest olyan választás mennyezeti lámpaként, ami évekre, évtizedekre meghatározhatja a lakás hangulatát. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Aquila
Aquila
Aquila
Aquila
24 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Az új Cygnus lámpánk a világegyetem csodálatos titkaiból merít ihletet. Egyedi tervezéssel és gondosan válogatott fából készült, ez a lámpa valódi műalkotás, mely otthonában új dimenziókat nyit meg. A Cygnus, a Hattyú csillagképének megidézője, ötvözi az űr misztikumát a természet nyugalmával.
Az újonnan megalkotott Cygnus lámpatest nem csupán fényforrás, hanem egy teljes hangulatvilágítási élmény. A lágyan szűrt fény kifinomultan játszik a lamellák között, kellemes, otthonos légkört teremtve. A precízen elhelyezett lamellák által a plafonon kirajzolódó minták még inkább fokozzák a tér egyediségét és eleganciáját.
A Cygnus lámpa tökéletes kiegészítője lehet nappalinknak, hálószobának vagy étkezőnek, stílusosan feldobja és emeli azok atmoszféráját. Egyedi designja és gondosan megmunkált részei méltó díszei lesznek otthonának, miközben a természet közelségét varázsolják a mindennapokba.
Minden egyes Cygnus lámpa gondos minőségellenőrzésen esik át, hogy biztosítsuk a tökéletes állapotot és tartósságot. Környezetbarát alapanyagok felhasználásával és precíz kivitelezéssel készül, hogy hosszú éveken át örömöt szerezzen és megőrizze egyediségét az Ön otthonában. A Cygnus lámpához hasznát izzó erősségétől függően, az Ön preferenciáinak megfelőlen lehetővé teszi a helyiség megvílágítását a hangulatos világítástól egészen a tér teljes megvilágításáig.
100 százalék magyar gyártás, 100 százalék magyar cég, 100 százalék tökéletes alapanyag használat, 100 százalék magyar tervezés. Ez az egyedi, fából készült Cygnus lámpa. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
Cygnus
Cygnus
Cygnus
Cygnus
34 990 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez