Orion
Egyedi elképzelések alapján formáltuk meg ezt a pazar kialakítású, nagy méretű lámpatestet. Az Orion lámpa egyedülálló kiegészítője lehet otthonának, feldobja a nappalink, hálószobánk vagy étkezőnk atmoszféráját. A fénye nem csupán megnyugtató, de otthonos hangulatot varázsol a térben.
Az Orion csillagkép a legismertebbek egyike. Ez a csillagkép inspirálta ezt az űrhajót formázó, egyedi designnal készült, fa lámpatestet. Különleges formájával méltó dísze lehet minden helyiségnek, és a különlegesen elrendezett lemezek, valamint azok formája garantálja, hogy a lámpa által kibocsátott fény kellemes, miközben nem vakítja el a szemet.
A lamellák precíz elhelyezésének köszönhetően a plafonon létrejövő minták tovább díszítik a megvilágított helyiséget, egyedivé téve azt.
A fa számunkra nem csak egy anyag, hanem egy gondolkodásmód megtestesítője is. A gyártás lépései során a minőségellenőrzés fontos szerepet kap, hogy minden lámpa tökéletes állapotban kerülhessen az otthonokba.
Ajándékba vagy saját részre is tökéletes választás, hiszen egyediségét megőrizve simul bele a lakás berendezési tárgyai közé. Gondosan válogatott természetes anyagból készül, hogy hosszú időn át a lakás dísze legyen. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
24 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről