Pollux
A Pollux lámpa kibocsátott fénye kifinomult és otthonos atmoszférát varázsol.
A lámpa különlegessége az egyes lemezek elrendezésében és formájában rejlik, így a fényforrás nem csak kellemes, de szemkímélő is, miközben elegendő fényt biztosít.
Az ügyesen elhelyezett lamellák a mennyezetre mintákat varázsolnak, tovább fokozva a megvilágított terület különlegességét.
Ez az ernyőt imitáló dizájnú lámpa ékessége lehet saját otthonunknak, emellett igazán jó választás lehet ajándékként is.
A lámpáink gyártása során kiemelkedő figyelmet fordítunk környezetünkre, kizárólag válogatott alapanyagokat használunk, és minden termékünket a legmagasabb minőségű fából készítjük.
A fa számunkra nem pusztán anyag, hanem az életünk fontos része is. Ez a meggyőződésünk hozzájárul lámpáink különlegességéhez.
A gyártási folyamat során szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül minden lámpa, hogy biztosak lehessünk a végső termék kifogástalan minőségében, mielőtt az végleges helyére kerülne.
100% magyar gyártás, 100% magyar cég, 100% százalék tökéletes alapanyag használat. 100% magyar tervezés. Ez az egyedi, fából készült Pollux lámpa. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
17 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről