Scutum
Egyedileg tervezett, kisebb lámpatest, melyet kiváló minőségű fa felhasználásával hoztunk létre. Az Scutum lámpa egy kifinomult kiegészítő, mely ideális választás lehet bármely modern nappali, hálószoba vagy étkező díszítéséhez. Világítása kellemes és meghitt atmoszférát teremt.
A különleges elrendezés és a formatervezés révén az izzó fénye nem zavarja a szemet, ugyanakkor elegendő megvilágítást biztosít. A lamellák precíz elhelyezése révén a mennyezeten kialakuló mintázatok tovább fokozzák a megvilágított tér dekoratív hatását.
Ez az exkluzív dizájnlámpa nemcsak otthonunk méltó ékessége, hanem tökéletes választás ajándékként is.
Lámpáink gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk védelmére, csakis gondosan kiválasztott alapanyagokat használunk, és minden termékünket kiváló minőségű fából készítjük.
A fa számunkra nem pusztán alapanyag. Lámpáinkon keresztül igyekszünk átadni ezt a hitvallást, a tervezés első lépésétől az utolsóig. 100 százalék magyar gyártás, 100 százalék magyar cég, 100 százalék tökéletes alapanyag használat, 100 százalék magyar tervezés. Ez az egyedi, fából készült Scutum lámpa.
Minden lámpa alapos minőségellenőrzésen megy keresztül, mielőtt eljutna végleges helyére. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
9 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-
9 990 Ft/db
2+  db
-15%
8 492 Ft/db
3+  db
-20%
7 992 Ft/db
Ajánlom
Kérdés a termékről