Rólunk

Eredetileg ez egy hobbi volt, mert a fa iránti szeretetünk és a szoros barátságunk egyesített bennünket.

Először a saját otthonunkban, majd a telkünkön kezdtük el készíteni fából kiegészítőket. Ezek hamarosan mindenkit elbűvöltek, és ez ösztönzött minket, hogy a családunk számára készített tárgyak után merjünk szélesebb körű terveken gondolkodni.

A dicséretek és a bátorítás sarkallt minket arra, hogy kibővítsük a tevékenységünket. Így telt el két év, amíg eljutottunk odáig, hogy már a saját terveink alapján készítettük el a termékeinket. Megtanultuk a tervezés művészetét, tökéletesítettük az egyes elképzeléseinket, és büszkén mondhatjuk, hogy mindent MI alkottunk. Ez számunkra továbbra is hobbi maradt, egy olyan tevékenység, amit szívvel-lélekkel végzünk, és amelynek célja valami maradandót alkotni.

A fa illatát imádjuk, örömünket leljük a természetes anyaggal való munkában, műhelyünk helyszíne maga az erdő, ahonnan inspirációt merítünk.
A műhelyünk nem csupán egy hely, ahol dolgozunk; inkább egy olyan tér, amelyet az erdő közelsége ihlet, ahol a fa szinte érezhetővé válik a körülöttünk lévő levegőben. Az ötleteinket a természet szépségei és az erdő hangulata formálja, így minden létrehozott lámpa az erdő egy kis szeletét hordozza magában.

Az alkotásainkban szeretnénk átadni azt az érzést, amit mi érzünk a fa megmunkálásakor, és reméljük, hogy az emberek ugyanolyan örömmel fogadják azokat, mint ahogyan mi éljük meg a teremtésüket.
Minden egyes termék mögött saját szívverésünk, kreativitásunk és a természet iránti tiszteletünk rejlik.

Ebben a fából szőtt történetben továbbra is hűek maradunk a hobbinkhoz, melynek középpontjában az elkötelezettség, a kreativitás és a természet szeretete áll.
Hiszünk abban, hogy azok, akik kezükbe veszik termékeinket, egy kis részletét kapják az erdő varázsának és az alkotás örömének.
Legyen szó bármelyik lámpáról, minden darab egyedi és gondosan megtervezett, hogy az otthonokban is érezhető legyen a természet szépsége és a fa melegsége. Az általunk készített tárgyak nem csupán dekorációk, hanem kis darabok a természetből, amely mindennapi életünk részévé válik.