Vela
Egyedi kivitelezésű lámpatest, mely kisebb méretű, és magas minőségű fából készült. A Vela lámpa klasszikus kialakítású kiegészítőként emelheti ki a nappalink, hálószobánk vagy étkezőnk fontosságát. Ragyogó fénnyel teremt kellemes és meghitt atmoszférát.
A lámpa kiváló látványt nyújt az elrendezett lemezek és formák révén, ahol a világítás kellemesen hat, de nem vakítja el a szemet. Az apró lamellák precízen vannak elhelyezve, ezáltal a mennyezeten megjelenő minták tovább fokozzák a megvilágított tér otthonosságát.
Ez a páratlan tervezésű lámpa méltó dísze saját otthonunknak, emellett tökéletes választás lehet ajándéknak is.
A lámpák készítésekor kiemelten figyelünk környezetünkre, kizárólag válogatott alapanyagokkal dolgozunk, és minden termékünket legkiválóbb minőségű fából készítjük el.
Számunkra a fa nem csupán egy alapanyag, hanem egy egész filozófia. Az elkötelezettségünket a lámpáinkon keresztül is kifejezzük, az elkészítés folyamatának minden szakaszában.
Minden lámpa alapos minőségellenőrzésen esik át, mielőtt végleges helyére kerülne.
A Vela az igazi klasszikusokat idézi. Aki ránéz, úgy érzi, látott már ilyet. És mindez egy magyar cégtől. Egy 100 százalékban magyar cégtől. A fényerő a lámpához használt izzó fényerejétől függ. Kissebb erejű izzóval használhatóak lámpáink hangulatvilágitásra, de nagy fényerejű izzóval, akár nagyobb terek természetes megvilágítása is alkalmasak.
Nagyobb vagy esetleg kisebb méretben szeretné a kiszemelt lámpánkat? Szívesen elkészítjük Önnek egyedi méretben is a kiválasztott terméket! Keressen minket bizalommal!
9 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-
9 990 Ft/db
2+  db
-15%
8 492 Ft/db
3+  db
-20%
7 992 Ft/db
Ajánlom
Kérdés a termékről